Ervaringen van Cliënten

Corrie is een scherpe en prettige gesprekspartner, die je met verschillende technieken snel tot de kern brengt. Corrie heeft mij geholpen mijzelf beter te begrijpen en meer stil te staan bij wat de beste keuzes voor mij zijn. Ik heb geleerd meer haalbare doelen voor mijzelf te stellen en duidelijk grenzen aan te geven: naar anderen, maar zeker ook naar mijzelf. Het positieve gevolg is, dat ik meer focus op wat lukt dan op wat niet lukt. Dat geeft een goed gevoel."

Marjolein

" Mijn ervaring bij de begeleiding van Corrie Geuze Heerens is heel erg positief. Door de jaren heen heb ik redelijk wat therapeuten en psychologen gezien, maar Corrie is zo'n therapeut die echt het verschil maakt (althans voor mij). De EMDR-therapie die ik bij haar heb ondergaan, heeft zoveel veranderd en zo'n enorme positieve doorbraak van mijn traumatische ervaring betekent. Ik voelde na elke sessie dat ik weer een stuk van mezelf terug kreeg. Naast de EMDR, waren voor mij ook de gesprekken en de methodes om je problemen visueel uit te leggen, heel zinvol. Het heeft me vooruit gebracht, daar waar ik zelf vast zat. Bovendien is Corrie een heel fijn, rustig, invoelend, eerlijk en prettig persoon, die de juiste combinatie lijkt te weten te vinden tussen persoonlijk betrokken zijn bij jou als cliënt en haar professionele positie als therapeut. En als ze denkt dat ze je niet (verder) kan helpen, dan zal ze dat aangeven. Het was een heel fijn en voor mij zeer effectief proces, nogmaals bedankt Corrie!"

Bert

"Vanmorgen op de weegschaal gestaan en die gaf -4 kilo aan dus het slaat aan. Geen trek in zoet ik kan nee zeggen tegen lekkere dingen, en kleinere porties eten. Ik heb geen schuldgevoel meer als ik niet alles opeet en dat had ik altijd wel, het gevoel van zonde om weg te gooien het is zo lekker. En in plaats van mezelf bv meer pasta te geven geef ik mezelf meer groente."

Julia

"Mijn ervaringen bij jou zijn alleen maar positief te noemen, Ik ben door de huisarts doorgestuurd naar een medewerkers van de GGZ dit om mijn probleem van overgewicht aan te pakken. Met deze dame heb ik een plan gemaakt om het probleem bij de wortel aan te pakken en werd geadviseerd om te kijken of er een hypnotherapeut of acupunctuur praktijk was waar ik wat voor voelde. Toen kwam ik bij jou. Na de intake bleek dat het probleem veel dieper zat dan dat ik had gedacht en hebben inderdaad vanaf de wortel het probleem aangepakt. Elke keer als ik geweest was werd er een stukje opgeruimd en aangepakt en ik werd steeds zekerder van mezelf. Door bij jou te komen heb ik ook de stap genomen om mijn baas vaarwel te zeggen en voor mijzelf te beginnen, een droom die wij al jaren hadden maar waar we erg onzeker over waren. Ook in de groei van de winkel wat uiteraard een enorme verandering in je leven is, hebben we in de sessies opgenomen. In de tijd dat alles veranderde stabiliseerde ook het gewicht ik kwam niet aan maar viel ook niet af. iets waar ik al blij mee was maar gewichtsverlies was wel het uitgangspunt om dit traject te starten. Deze laatste stap zijn we nu in gegaan. en het werkt. Ik was in het begin een beetje terughoudend maar ben er heel open in gegaan. ik ben van mijn gevoel uit gegaan en ik heb geleerd dat je je gevoel moet volgen.

Corrie bedankt voor de groei die ik de laatste 2 jaar heb doorgemaakt en de verandering die ik maar ook mijn gezin en omgeving hebben meegemaakt."

Marcel

"Hoi Corrie, Na onze sessie vorig jaar, hier een bericht van mij, Na de laatste jaren geprobeerd met stoppen met roken ( dat altijd wel lukte) Maar na een paar weken of maanden toch weer mislukte! Was onze laatste sessie werkelijk een openbaring!! Het roken was direct uit mijn systeem! Mensen die op visite komen die roken of mensen die ik op straat zie roken doet mij werkelijk niets!! Ik heb er werkelijk geen connectie meer mee, Heb wel nog twee keer gedroomd dat ik rook en doodziek wakker wordt ( want hoe haal ik het in mijn hoofd om te roken!!) Dus je begrijpt ik ben erg blij met je!!"

Karel

"Na een zoektocht op internet naar een therapeut die mij zou kunnen helpen mijn zelfvertrouwen op te vijzelen en uit het dal te komen ben ik terecht gekomen bij Corrie. Het eerste contact was ontspannen en gaf mij meteen een goed gevoel. Ze werkt zeer intuïtief wat inhoud dat de invulling van de sessies vaak ook op dat moment ontstaan. Dit komt de spontaniteit ten goede. Wat ik vooral erg fijn vind is de duidelijkheid waarop Corrie communiceert. Zeer juiste gerichte vragen. En mocht het niet helemaal duidelijk zijn waar ze op doelt kan ze het ook nog uitleggen wat de onderliggende redenen zijn. Zeer verhelderend. Zij heeft mij zeer veel inzichten en duidelijkheid verschaft waarom ik op sommige situaties op een bepaalde manier reageer. Waar ik dan weer mee aan de slag kon. Ik ben van onbewust onbekwaam via bewust onbekwaam in zekere zin naar bewust bekwaam gegaan. Niet meer altijd op automatische piloot reageren op situaties maar meer afstand kunnen nemen en bewust reageren. Een zeer prettige ontwikkeling. Ook de ontspanning, het loslaten van de lichamelijke stress tijdens de sessies is zeer fijn.Deze ontspanning blijft ook bij je en is uiteindelijk ook voor een deel mijn eigen geworden. Al met al een zeer fijne ervaring. Ik sta wel degelijk steviger in mijn schoenen."

Andre

"Precies een jaar geleden kwam ik via internet bij Corrie terecht voor hulp om te stoppen met roken.Na door de jaren heen al van alles te hebben geprobeerd, raakte ik er steeds meer van overtuigd dat het onmogelijk was. Maar het is dus wel mogelijk! In 2 sessies heeft Corrie mij geholpen om eindelijk mijn rookverslaving te kunnen verslaan! Inmiddels al een jaar dus. Wauw! Bedankt Corrie!"

Jeanette

"Op mijn 14de ben ik begonnen met roken en heb in mijn leven verschillende pogingen gedaan hier vanaf te komen zonder resultaat tot nu toe. Het probleem was bij mij niet het stoppen , maar het volhouden .Na een aantal weken kwam het probleem dat mijn darmen verstopt raken en dit voor mij altijd weer een excuus was om weer te beginnen. Via zoeken op het web kwam ik terecht op de website van Corrie, ik was toen al een aantal weken gestopt met roken maar zag het niet meer zitten omdat ik weer last van mijn darmen kreeg. Na mijn eerste afspraak had ik al zoveel inzichten gekregen waarom ik altijd gerookt had dat ik nog 1 afspraak nodig had om mijn leven definitief te veranderen naar een leven zonder sigaret. Ik had gelijk een goede klik met Corrie, een lieve vrouw die weet wat ze doet. Ik ben nu 17 mnd verder en nog steeds rookvrij. Zonder Corrie haar behandelmethode was mij dit nooit gelukt."

Wilma

"Ik heb me, na jouw behandelingen vorig jaar zo fantastisch, 'schoon en liefdevol' gevoeld. Nog steeds kan ik de woorden niet vinden, maar jouw behandeling heeft echt veel goeds gebracht. In veel aspecten in mijn leven zijn dingen zo veel beter geworden; zoveel meer rust in lijf en hoofd en zelfcompassie. Ik heb veel overbodige ballast overboord gegooid en als bonus ineens gestopt met nagelbijten."

Hester

"Ik vond het lang niet altijd makkelijk om naar mijn eigen pijn te kijken, maar door jouw veilige aanwezigheid is het mij gelukt. Het heeft mij heel veel gebracht . Vooral na de Mind Eye Power behandeling ging alles in een sneltreinvaart. Niet alleen inzichten maar ook daadwerkelijk een verandering in mijn lijf. Dit had ik van tevoren nooit bedacht."

Carla

"Ik zou het iedereen aanbevelen, ik heb hier veel baat bij en daardoor mijn omgeving ook. Want iedereen wil zich toch zo goed mogelijk voelen. Soms kom ik met mijn hoofd dat vol zit van werk, privé, en andere zaken. En kom ik met een "leeg hoofd" weer naar huis. Dankzij hypnotherapie lukt het mij.. Heeeel veeel dank voor alles Top zorg, je bent lief, rustig en altijd vriendelijk."

Karin