Werkwijze

Start:
Tijdens de intakefase zal ik samen met u, uw hulpvraag vaststellen. Uw vooraf ingevulde intakeformulier vormt hierbij de leidraad. Een zoektocht naar patronen, gevoelens en gedragingen. Vragen die van belang zijn, zijn: hoe beïnvloeden uw huidige problemen uw dagelijks leven? Wat zijn uw hoogte- en dieptepunten vanaf uw geboorte. Wat wil u bereiken door de therapie.

Hoe:
Tijdens de behandelafspraken bespreken we het effect van de voorgaande sessie, en brengt u in wat u deze afspraak aan bod wil laten komen. U houdt op deze manier de eigen regie in handen zodat het proces zo prettig en optimaal mogelijk voor u kan verlopen. Dus geen protocollen maar maatwerk dat bij u past. De methoden die ik hiervoor in kan zetten zijn naast de hypnotherapie:

Resultaat:
Als uw doel behaald is, bent u klaar. Dit zijn gemiddeld tussen de 3 en 8 sessies. Voor het stoppen met roken zijn meestal 2 sessies voldoende.

nbvh

Workshop : Ik heb met mijn collega Simone de bruin de workshop Gemak met eten ontwikkelt. De workshop omgaan met stress /burnoutpreventie is ook een van de mogelijkheden.